Pyttipanna

Endast fantasin sätter gränser när man ska tillreda pyttipanna.

Receptet "Pyttipanna" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
Lätt

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
1 paket Riktig skinnfri knackkorv
300 g Kokt potatis
1 st Lök
4 st Ägg

Tillagning

1. Tärna potatisen och löken. Skär korven i bitar. Stek potatisen, löken och korven i smör. Stek ännu ett ägg åt varje matgäst.

2. I pyttipannan passar sånt man fyndar i kylskåpet som t.ex. skinka, köttbullar, medwurst, makaroner, tomat, paprika osv.

3. Tips: Servera pyttipannan i pitabröd. Fyll pitabrödet med pyttipanna, ett stekt ägg och sallad. Tillsätt kryddor enligt egen smak.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar