Skinkpaj på nytt sätt

Skinkpaj på nytt sätt, kanske? Herr Snellmans recept, varsågod!

Receptet "Skinkpaj på nytt sätt" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
0 Portioner
Medel

Ingredienser

Portioner: 0
-
+

Färdig pajdeg

1 paket Riktigt mör palvad skinka
2 msk Färskost
5 st Körsbärstomater
100 g
2 msk
0,5 dl Färsk basilika
2 msk Pesto
1 nypa Svartpeppar

Tillagning

1. Bred ut pajdegen över bottnen och kanterna i en form med löstagbar kant. Grädda enligt anvisningarna på förpackningen. Låt bottnen svalna och lösgör den från formen.

2. Bred på ett tunt lager färskost. Strö på ett lager sallad (ruccola/issallad/lollo rosso osv.). Blanda med basilika.

3. Lägg på skinkskivor formade som rosor och halverade körsbärstomater. Om du vill kan du även strö på soltorkade tomater och rödlök.

4. Ringla lite pesto eller olivolja över salladen samt lite nymalen svartpeppar.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar