Nötstek i en färgsymfoni av majs, paprika och sallad. Takes your breath away.
Receptet "Färggrann sallad med nötstek" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
2 paket | Herr Snellmans Tunntunn nötstek |
1 dl | Olja |
1 dl | Jordnötter |
1 kruka | Färsk mynta |
1 tsk | Salt |
1 msk | Citronsaft |
1 st | Skivad salladslök |
1 st | Skivad grön paprika |
1 st | Skivad röd paprika |
2 kruka | Romansallad |
1 st | Kokt majskolv |
Tillagning
1. Skär nötsteken i strimlor. Stek dem hastigt i olja i en het stekpanna.
2. Blanda de andra ingredienserna i en salladskål och tillsätt köttstrimlorna som avsvalnat. Servera med kokta majskolvar.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar