Sena julkvällar och rosoll. Mer behöver vi inte säga.
Receptet "Rosoll" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
3 st | Inlagd rödbeta |
2 st | Kokt potatis |
2 st | Kokta morötter |
1 st | Äppel |
1 st | Kryddgurka |
1 st | Lök |
Sås:
2 dl | Grädde |
2 msk | Ättiksprit |
1 krm | Salt |
1 krm | Vitpeppar |
0,5 dl | Lag från ättiksrödbetor |
Tillagning
1. Tärna rotfrukterna och sätt dem i grupper på ett serveringsfat.
2. Vispa grädden till mjukt skum. Krydda och tillsätt lagen från ättiksmorötterna. Sätt i en serveringsskål.
3. Servera med sillfiléer.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar