Rosoll

Sena julkvällar och rosoll. Mer behöver vi inte säga.

Receptet "Rosoll" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
00:05
Lätt

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
3 st Inlagd rödbeta
2 st Kokt potatis
2 st Kokta morötter
1 st Äppel
1 st Kryddgurka
1 st Lök

Sås:

2 dl Grädde
2 msk Ättiksprit
1 krm Salt
1 krm Vitpeppar
0,5 dl Lag från ättiksrödbetor

Tillagning

1. Tärna rotfrukterna och sätt dem i grupper på ett serveringsfat. 

2. Vispa grädden till mjukt skum. Krydda och tillsätt lagen från ättiksmorötterna. Sätt i en serveringsskål.

3. Servera med sillfiléer.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar