Saknar du semestern på Thailand? Duka upp ett bord med Thaisallad samt melon och skinka och återupplev semestern hemma.
Receptet "Thaisallad med melon och skinka" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
2 paket | Herr Snellmans Traditionell Formskinka |
200 g | Nudlar |
500 g | Honungsmelon |
0,5 st | Gurka |
1 msk | Jordnötter |
1 msk | Färsk koriander |
Dressing
2 msk | Citronsaft |
1 tsk | Socker |
1 tsk | Fisksås |
0,5 st | Röd chili |
2 st | Salladslök |
2 msk | Kokosflingor |
Tillagning
1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och låt kallna.
2. Vispa ihop citronsaft, socker och fisksås.
3. Finhacka chili. Tillsätt chili, lök och kokos.
4. Skär melonen och gurkan i ca 2 cm stora bitar. Vänd ner dem tillsammans med den strimlade formskinkan i dressningen.
5. Servera melonsalladen med nudlar. Garnera med jordnötter och koriander.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar