Thaisallad med melon och skinka

Saknar du semestern på Thailand? Duka upp ett bord med Thaisallad samt melon och skinka och återupplev semestern hemma.

Receptet "Thaisallad med melon och skinka" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
01:00
Lätt

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
2 paket Herr Snellmans Traditionell Formskinka
200 g Nudlar
500 g Honungsmelon
0,5 st Gurka
1 msk Jordnötter
1 msk Färsk koriander

Dressing

2 msk Citronsaft
1 tsk Socker
1 tsk Fisksås
0,5 st Röd chili
2 st Salladslök
2 msk Kokosflingor

Tillagning

1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och låt kallna.

2. Vispa ihop citronsaft, socker och fisksås.

3. Finhacka chili. Tillsätt chili, lök och kokos.

4. Skär melonen och gurkan i ca 2 cm stora bitar. Vänd ner dem tillsammans med den strimlade formskinkan i dressningen.

5. Servera melonsalladen med nudlar. Garnera med jordnötter och koriander.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar