Den här snabba smörgåstårtan blir som namnet antyder klar i en handvändning. Tårtan blir passligt salt med Herr Snellmans tunntunna skinka som passar både som fyllning och dekoration.
Receptet "Näsdagens snabba smörgåstårta" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
1 paket | Snellman tunntunn lättrökt skinka |
1 paket | Snellman tunntunn skinka med pepparsmak |
1 paket | Snellman tunntunn skinka |
6 skivor | Runda tunnbröd (Uunirieska) |
200 g | Gräddfil |
200 g | Färskost med örter |
Finhackad paprika | |
Ruccola | |
Körsbärstomater |
Tillagning
1. Blanda gräddfil och färskost i en skål
2. Lägg ut ett bröd på ett fat och bred på ett lager av gräddfil-oströran
3. Strö över finhackad paprika och därefter ett lager med lättrökt skinka
4. Upprepa proceduren tills alla bröd använts
5. Bred på ett sista lager med gräddfil-oströran, även på kanterna
6. Dekorera tårtan med ruccola, tunntunn skinka med pepparsmak, tunntunn skinka och körsbärstomater skurna som clownnäsor.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar