Bruschetta passar utmärkt som förrätt eller varför inte också som kvällssnacks. Dessa utsökta bröd får ett lager med ost på bönorna, tomaterna och svamparna, och överst kommer såklart Herr Snellmans Rökta grisfilé.
Receptet "Rökig bruschetta" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
1 st | Förgräddad ciabatta |
40 g | |
1 dl | Färsk basilika |
Salt och peppar | |
1 dl | Ångade bönor |
100 g | Champinjoner |
2 st | Stora tomater |
6 | Gräddostskivor |
8 | Snellmans Rökt grisfilé |
Vattenkrasse |
Tillagning
1. Skär brödet i två delar. Blanda smör, basilika, salt och peppar och bred över smör på halvorna. Lägg på resten av fyllningen, förutom köttet. Värm upp bröden tills de fått en knaprig yta i ugnen på 225 °C i ca 15 minuter. Lägg över grisfiléskivorna på de uppvärmda bröden och strö över vattenkrasse, servera.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar