Rökig bruschetta

Bruschetta passar utmärkt som förrätt eller varför inte också som kvällssnacks. Dessa utsökta bröd får ett lager med ost på bönorna, tomaterna och svamparna, och överst kommer såklart Herr Snellmans Rökta grisfilé.

Receptet "Rökig bruschetta" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
Medel

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
1 st Förgräddad ciabatta
40 g
1 dl Färsk basilika
Salt och peppar
1 dl Ångade bönor
100 g Champinjoner
2 st Stora tomater
6 Gräddostskivor
8 Snellmans Rökt grisfilé
Vattenkrasse

Tillagning

1. Skär brödet i två delar. Blanda smör, basilika, salt och peppar och bred över smör på halvorna. Lägg på resten av fyllningen, förutom köttet. Värm upp bröden tills de fått en knaprig yta i ugnen på 225 °C i ca 15 minuter. Lägg över grisfiléskivorna på de uppvärmda bröden och strö över vattenkrasse, servera. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar