En quesadilla görs traditionellt av vete- eller majstortilla och quesedillas blir också bra då man använder brödskivor som passar till finländsk smak. Därmed blir detta recept lite matigare, och mättar många hungriga magar.
Receptet "Rökig quesadilla sandwich" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
4 skivor | Bröd eller rieska |
50 g | Färskost enligt smak |
1 st | Rödlök |
1 st | Jalapeño |
8 skivor | Snellman Rökt nötstek |
100 g | Stark cheddarost |
Färsk timjan |
Tillagning
1. Skala och skiva rödlöken tunt. Skiva jalapeñon.
2. Bred över färskosten på bröden med resten av fyllningen. Lägg en annan skiva med färskost på och tryck ner. Stek och hetta upp på en stekpanna eller brödgrill. Skär bröden itu och njut.
Herr Snellmans quesadillarecept, varsågod!
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar