Rökigt varmt rågbröd

Rågbröd passar bra med bara den palvade skinkan men här tas receptet steget längre!

Receptet "Rökigt varmt rågbröd" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
3 Portioner
00:10
00:15
Lätt

Ingredienser

Portioner: 3
-
+
1 st Råghålbröd, efterugnsbit
2 msk Smör
2 dl Riven ost
8 skivor Snellman Palvad skinka
1 dl Körsbärstomater
10 blad Färsk basilika
Svartpeppar

Tillagning

1. Lägg ugnen på 225 grader.

2. Lägg hålbrödshalvan på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Bred på smör och två tredjedelar av den rivna osten. Lägg sedan på skinkskivorna som trianglar, delade körsbärstomaterna och basilikabladen. Strö över resten av osten och smaksätt med svartpeppar.

3. Gratinera i ugnen ca 12 minuter.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar