Waldorf smörgås

Wow, vilken Waldorf! 

Receptet "Waldorf smörgås" är i samarbete med Snellman

Snellman logo2
4 Portioner
00:15
00:00
Lätt

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
4 st Semla
3 msk Smör
4 msk Valnötter
1 stjälk(ar) Bladselleri
1 st Äppel
125 g Blåmögelost
2 dl Crème fraiche
1 krm Salt
1 krm Peppar
10 skivor Snellman pepparskinka
8 blad Lollo rosso-sallat
Körsbärstomater

Tillagning

1. Skala och kärna ur äpplet. Skär det i tärningar. Skiva bladselleri tunt. Krossa valnötterna, men spara några nötter till dekoration.

2. Rör ut crème fraiche och blanda i selleri, valnötter och äppel. Smula ner blåmögelost. Smaka av med salt och peppar.

3. Dela och bred smör på bröden. Sätt på sallad, pepparskinka och crème fraiche-röran.

4. Dekorera med valnötter och körsbärstomater.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar