Wow, vilken Waldorf!
Receptet "Waldorf smörgås" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
4 st | Semla |
3 msk | Smör |
4 msk | Valnötter |
1 stjälk(ar) | Bladselleri |
1 st | Äppel |
125 g | Blåmögelost |
2 dl | Crème fraiche |
1 krm | Salt |
1 krm | Peppar |
10 skivor | Snellman pepparskinka |
8 blad | Lollo rosso-sallat |
Körsbärstomater |
Tillagning
1. Skala och kärna ur äpplet. Skär det i tärningar. Skiva bladselleri tunt. Krossa valnötterna, men spara några nötter till dekoration.
2. Rör ut crème fraiche och blanda i selleri, valnötter och äppel. Smula ner blåmögelost. Smaka av med salt och peppar.
3. Dela och bred smör på bröden. Sätt på sallad, pepparskinka och crème fraiche-röran.
4. Dekorera med valnötter och körsbärstomater.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar