Under kalla vinterkvällar är en värmande bönsoppa med parmesan perfekt.
Tillagning
1. Skala och finhacka lök och vitlök och fräs i olivoljan i en stor kastrull.
2. Tillsätt tomatkross, vatten, kycklingbuljongtärningar, alla bönor, chili och svartpeppar.
3. Låt soppan puttra på medelvärme i 20 minuter. Servera med parmesanflarn.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
2 st | Gul lök |
2 st | Vitlöksklyftor |
1 tsk | Olivolja |
800 g | Tomatkross |
1,2 liter | Vatten |
2 st | Kycklingbuljongtärning |
200 g | Kokade vita bönor |
200 g | Kidneybönor |
200 g | Kokta kikärter |
1 krm | Chiliflingor |
1,5 krm | Grovmalen svartpeppar |
50 g | Parmesan |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar