Gulasch på Herr Snellmans Bratwurst värmer upp vilken vardag som helst. Ps. Färgerna tävlar nästan med självaste Van Gogh. Vackert så det förslår.
Receptet "Korvgulasch" är i samarbete med Snellman

Ingredienser
Portioner:
-
+
1 paket | Snellman Bratwurst |
50 g | Margarin |
2 st | Gul lök |
2 st | Paprika |
400 g | Krossade tomater |
3 msk | Köttfond |
500 g | Potatis |
2 dl | Vatten |
2 klyftor | Vitlök |
1 nypa | Kummin |
1 nypa | Paprikapulver |
1 nypa | Salt |
1 nypa | Chilipulver |
Tillagning
1. Tärna löken och paprikan och krossa vitlöken. Smält margarin i en kastrull, fräs löken och paprikan däri.
2. Blanda i vatten, krossade tomater, köttfond och potatisklyftor. Låt koka i ca 20 minuter.
3. Bryn korven i en stekpanna och sätt sedan korven i grytan. Kontrollera vätskemängden. Tillsätt mera vätska vid behov. Smaka av med kummin, paprikapulver, salt och chili.
4. Grytan skall ha en mustig het smak. Servera med ett gott nybakat bröd.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar