Tomatsoppa med mycket smak både värmer och mättar.
Tillagning
1. Skala och skiva moroten, vitlöken och löken.
2. Blanda ihop samtliga ingredienser i en slow cooker och lägg på långkoksinställningen (I).
3. Koka soppan i slow cookern i 7 timmar. Plocka bort lagerbladet och rosmarinkvisten innan du mixar soppan till en slät puré med en stavmixer. Servera soppan med en klick yoghurt, färsk basilika och grovmalen svartpeppar.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
2 st | Morot |
2 klyftor | Vitlök |
2 st | Gul lök |
0,5 tsk | Torkad basilika |
0,25 tsk | Torkad timjan |
1 kvist(ar) | Färsk rosmarin |
1 msk | Socker |
2 dl | Mjölk |
100 g | Riven parmesan |
3 msk | Färsk basilika |
1 st | Lagerblad |
2 msk | Soltorkade tomater i strimlor |
1500 g | Hela konserverade tomater |
2 st | Grönsaksbuljongtärning |
1 liter | Vatten |
1 dl | Yoghurt |
2 msk | Färsk basilika |
2 krm | Grovmalen svartpeppar |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar