Kålrabbi pommes frittes

Trött på vanliga pommes frittes? Variera dig med en helt ny version av kålrabbi.

Skrivet av Sofie Sergelius
2 Portioner
00:15
01:00
Lätt

Tillagning

1. Värm ugnen till 225 grader.

2. Skala kålrabbin och skär i den i tunna stavar.

3. Vispa ägget lätt i en skål med låga kanter.

4. Blanda salt, pankomjöl och chiliflingor i en djup tallrik.

5. Doppa kålrabbistavarna först i ägget och därefter i pankomjölet. Lägg på ett bakplåtspapper på en plåt.

6. Grädda på mellersta falsen i 60 minuter.

Ingredienser

Portioner: 2
-
+
1 st Kålrabbi
2 st Ägg
2 dl Pankomjöl
1 tsk Salt
0,5 tsk Chiliflingor

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar