Potatissallad är en riktig klassiker att servera på Valborg. Servera som sådan tillsammans med grillad korv.
Tillagning
1. Skala potatisen och koka under lock tills det går att sticka en gaffel genom potatisen.
2. Skala och finhacka rödlöken. Finhacka persiljan.
3. Blanda majonnäs, dijonsenap, crème fraiche, salt och peppar i en beredningsskål.
4. Häll av vattnet från potatisen och låt svalna.
5. Skär potatisen i kuber och rör ner med majonnässåsen.
6. Rör i kapris och persilja.
7. Servera potatissalladen kall.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
500 g | Fast potatis |
1 st | Rödlök |
2 msk | Färsk persilja |
1 msk | Majonnäs |
100 g | Crème fraiche |
0,5 msk | Dijonsenap |
0,5 tsk | Salt |
1 krm | Grovmalen svartpeppar |
70 g | Kapris |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar