Småplock till glöggen

Glutenfria batatcrostini med tre sorters topping

2 Portioner
00:15
Lätt

Tillagning

1. Värm ugnen till 225 grader.

2. Skala bataten och skär i skivor. Placera skivorna på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Ringla över av olivoljan.

3. Rosta bataten i mitten av ugnen i 15 minuter. Vänd på batatskivorna och rosta 5 minuter till.

4. Ta ut bataten ur ugnen och låt svalna. Toppa batatskivorna med följande smakkombinationer.

Smakkombination 1: Brie, päron, pekannötter, timjan
Smakkombination 2: Getost, honung, plommon, valnötter
Smakkombination 3: Blåmögelost, granatäppelkärnor, mandlar

Ingredienser

Portioner: 2
-
+
1 st Batat
1 tsk Olivolja

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar