Vegansk skagenröra

Vegansk skagenröra serverad i små glasburkar, gör sig fint till dukningen eller perfekt att ta med till picknicken!

Skrivet av Moa Bäckroos
4 Portioner
00:15
Lätt

Tillagning

Skagenröra

1. Finhacka rödlök och dill.

2. Blanda majonnäs och crème fraiche i en beredningsskål.

3. Tillsätt rödlök, dill, citronskal och tångkaviar.

4. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

5. Varva smulad kavring och skagenröra i fyra små glasburkar.

6. Dekorera med en kvist dill och en citronskiva.

Ingredienser

Portioner: 4
-
+
0,5 st Rödlök
1 dl Dill
1 dl Växtbaserad majonnäs
0,5 dl Växtbaserad crème fraiche
0,5 st Citron
100 g Tångkaviar
Salt och peppar
Kavring

Dekoration

Dill
Citron

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar