Vegansk skagenröra serverad i små glasburkar, gör sig fint till dukningen eller perfekt att ta med till picknicken!
Tillagning
Skagenröra
1. Finhacka rödlök och dill.
2. Blanda majonnäs och crème fraiche i en beredningsskål.
3. Tillsätt rödlök, dill, citronskal och tångkaviar.
4. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
5. Varva smulad kavring och skagenröra i fyra små glasburkar.
6. Dekorera med en kvist dill och en citronskiva.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
0,5 st | Rödlök |
1 dl | Dill |
1 dl | Växtbaserad majonnäs |
0,5 dl | Växtbaserad crème fraiche |
0,5 st | Citron |
100 g | Tångkaviar |
Salt och peppar | |
Kavring |
Dekoration
Dill | |
Citron |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar