Pumpaschnitzel de luxe Skrivet av Barbara Meinhart Österrikisk schnitzel på vegetariskt vis. Rödbetsgratäng med getost Servera rödbetsgratängen med kyckling för bästa möjliga kombination. Rödbetscarpaccio En vegetarisk carpaccio gjord på rödbeta är smakrik och läckert färggrann förrätt. Ugnsrostad blomkål Hel, ugnsrostad blomkål går att servera som en huvudrätt eller som ett tillbehör. Svartbönsbullar Skrivet av Sofie Sergelius Vegetariska svartbönsbullar är ett ypperligt alternativ till köttbullarna på julbordet. Tryffelrisotto Är tryffel nytt för dig? Börja då med en risotto! Den klassisk tryffelrisotton är len, smakrik och doftar härligt jordigt. Risotto med ärter och citron Skrivet av Sofie Sergelius Risotto är en riktig klassiker. Denna variant får syrlighet från citroner och sötma från färska ärter. Kallgröt med jordnötssmör Skrivet av Sofie Sergelius Kallgröt är lösningen för stressiga morgnar. Blanda bara ihop dina favoritingredienser innan du går i säng. Tomatcheesecake Överraska med en saltig tomatcheesecake med malaxlimpa till midsommarbuffén. Tomatbiff Piffa upp din tomatbiff med Västerbottenost och servera med indisk gurkraita. Bifftomatsgratäng Bifftomatsgratäng dränkt i blåmögelost och mozzarella - vad kan gå fel? Morotslåda Mmm, morotslåda. Klassikern på varje finländares julbord, sedan 1930-talet. Herr Snellmans recept, varsågod! Mera