Vegetariska svartbönsbullar är ett ypperligt alternativ till köttbullarna på julbordet.
Tillagning
1. Värm ugnen till 180 grader.
2. Blanda krossade linfrön med vatten och ställ åt sidan 10 minuter.
3. Riv löken fint och finhacka rosmarinen.
4. Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa slätt.
5. Ta en matsked av smeten och rulla till bullar mellan händerna.
6. Lägg alla bullar på ett bakplåtspapper och grädda på mellersta falsen i 40 minuter.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
3 dl | Kokade svarta bönor |
1 dl | Ströbröd |
1 st | Gul lök |
1 msk | Krossade linfrön |
3 msk | Vatten |
1 krm | Vitpeppar |
0,5 tsk | Salt |
1 tsk | Rökt paprikapulver |
0,5 msk | Färsk rosmarin |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar