Piffa upp din tomatbiff med Västerbottenost och servera med indisk gurkraita.
Receptet "Tomatbiff" är i samarbete med Närpes grönsaker

Tillagning
1. Skölj grönsakerna. Skär bifftomaten och Dunne tomaterna i ca 1 cm tärningar.
2. Finhacka oreganon och riv västerbottenost. Krossa riskakorna i en mortel eller i en kutter.
3. Blanda alltsammans och klicka i dijonsenapen samt krydda med salt och svartpeppar.
4. Låt smeten stå och svälla ca ½ h i kylskåp. Stek försiktigt matskedstora biffar i smör och olivolja.
5. Biffarna är porösa, så låt dem få ordentlig stekyta före du vänder dem med en stekspade.
6. Servera med t.ex. en indisk gurkraita.
Du kanske också gillar
Ingredienser
Portioner:
-
+
1 st | Bifftomat |
250 g | DUNNE tomater |
0,5 kruka | Färsk oregano |
70 g | Västerbottenost |
2 msk | Dijonsenap |
5 st | Naturella riskakor |
4 st | Ägg |
Salt | |
Svartpeppar | |
Smör | |
Olivolja |
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar