IMG 1077 1
Publicerad 6 oktober 2020 kl 00:21

MammasKaffepaus 3.5: Niagarafallsblödningar och knut på trådarna?

I säsongens femte avsnitt pratar Malin och Karin en del om katastroftankar, hur ens egna tankar kan skrämma en ibland. Malin berättar att hennes psyke lätt kan svika och att hon inbillar sig att det finns en massa hot omkring henne när hon är i större folksamlingar.

De pratar också om mensen efter graviditet och förlossning, både Malin och Karin upplever att blödningarna blivit väldigt rikliga efter tredje barnet. Till den nivån att dom nästan varit lite rädda och oroliga.

När man inte önskar flera barn behöver man antagligen något sätt att skydda sig på, men både Malin och Karin känner sig osäkra och lite skeptiska mot hormonella preventivmedel. Är det värt att äta hormoner om man ändå inte litar på dem och för säkerhetsskull kör med kondom ändå? Ett alternativ för att förhindra graviditet är ju också att mannen sätter knut på trådarna. Det är inte så lätt att försöka hitta rätt i en djungel av alternativ.

Förutom detta så pratar de om veckan som gått och avslutar i vanlig ordning med veckans hiss och diss. Missa inte detta!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar