VOG 0105
Publicerad 31 augusti 2020 kl 07:01

Ny podd på Sevendays: Ambitionspodden

Har du saknat en podd om ambition, entreprenörskap, livsglädje och balans? Då behöver du inte söka längre. Från och med idag kan du lyssna då Sandra Holmäng och Julia Olin pratar om allt det här och annat viktigt i "Ambitionspodden".

Sandra och Julias gemensamma nämnare är bland annat att de är uppväxta i Pedersöre men nu bosatta i Vasa, där de också har lärt känna varandra. I denna pinfärska podd kommer du som lyssnare få åka med på en resa i företagarnas värld och ambitionens tecken.

Berätta om er podd och vad den handlar om!

- Vår podd handlar om ambition, entreprenörskap, livsglädje och balans. Eftersom vi båda driver företag så dyker det upp en del tankar och kring sånt. Men det blir även mycket prat om personlig utveckling i allmänhet, vi studsar mellan lättsamma inlägg och djupa personliga tankar.

Hur kom ni på idén att börja podda?

- Julia har länge velat podda men har inte landat i vad hon ska podda om och med vem. Sandra, som har poddat tidigare, var sugen på att ta upp det igen. På en gemensam resa slängde Sandra ut att hon skulle vilja podda igen, varpå Julia snabbt utbrast att hon också väldigt gärna vill podda. Därifrån kom startskottet och sedan var det bara att smida planer för innehåll. Goda idéer föds i Riga!

Vem riktar sig podden till?

- Podden riktar sig till människor som vill få inspiration, konkreta verktyg och nya idéer kring utveckling, företagande och ett spännande liv! Vi pratar mycket om hur man kan utmana sig själv och växa, så intresse för sånt är säkerligen fördel för den som lyssnar. Sen är vi två väldigt pratglada personer, så det passar nog vem som helst som vill få lite österbottnisk input.

Hur är det att podda tillsammans?

- Det är väldigt roligt! Vi planerar en hel del av innehållet på förhand, men när vi väl poddar så rinner tiden snabbt iväg och vi hamnar korta av rätt mycket för att hålla vår tid. Eftersom vi inte kände varann så väl från förr så är det ett väldigt roligt sätt att lära känna varandra bättre på.

Var kan man lyssna på podden?

- Via alla appar där poddar finns. Dock är det på grund av corona lite förseningar i distributionen från vår bas Anchor så vi väntar ännu på att vår podd ska dyka upp på vissa av apparna, men det är bara en tidsfråga innan den finns på alla plattformar.

Från och med idag hittar du Ambitionspodden här på Sevendays!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar