unnamed
Publicerad 3 oktober 2019 kl 10:00

Sevendays presenterar: Kitchen Air

En ny matblogg har sett dagens ljus på Sevendays! Etel Wikström studerar på gymnasiet och sysslar gärna med mat och textkommunikation. Nu vill hon expandera detta intresse till en egen blogg! Här får du lära känna henne lite bättre.

Namn: Etel Wikström
Bor: Närpes
Gör: Studerar vid Närpes Gymnasium

Berätta om dig själv!
- Jag heter Etel Wikström och när jag inte studerar på gymnasiet, sysslar jag gärna med mat och textkommunikation. Nu vill jag expandera detta intresse till en egen blogg med inriktning på mat! Min familj består av sju personer inklusive mig själv, mina underbara föräldrar och fyra syskon. På fritiden jobbar jag på olika ställen, såsom stadens lokala grill och på växthusrestaurangen Lind’s kök.

Vad kommer man att få läsa om i din blogg?
- I min blogg vill jag främst experimentera med olika dieter och kostval, såsom veganska och glutenfria koster, men även traditionella rätter!

Vad tycker du att en bra blogg ska innehålla?
- Jag tycker upplägg, bilder och textkommunikation är viktigt för en blogg, så att läsaren lättare förstår och främst vill fortsätta läsa det som erbjuds! Jag själv läser helst bloggar som följer mina kriterier. En bra blogg borde innehålla en röd tråd från början till slut i varje inlägg! 

Från och med idag hittar du Etels nya matblogg här på Sevendays, här hittar du den!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar