Bild till artikeln
Publicerad 7 juni 2019 kl 07:00

Sevendays presenterar: Linda Yli-Mäenpää

Linda är en universitetsstuderande globetrotter som uppskattar vegansk mat och goda viner. Hon skriver om vegansk mat, mode, skönhet, resande, träning och vardag. Från och med idag kan du följa med hennes liv på nyaste Sevendays-bloggen!

Namn: Linda Yli-Mäenpää
Bor: Vasa
Gör: Studerar, jobbar och reser alltid när jag har möjlighet.

Berätta om dig själv!

- Jag är en 23-årig levnadsglad flicka från Vasa. Jag studerar kommunikation och marknadsföring vid Vasa universitet. Jag blir färdig kandidat nu på sommaren och till hösten börjar jag på min magisterexamen. Vid sidan av studierna jobbar jag på Dressmann och Cubus. Jag älskar att laga vegansk mat och jag äter bara plantbaserad kost. Jag är också väldigt intresserad av mode och jag får inspiration från många olika Instagram konton och bloggar. Jag tycker om att fotografera och det brukar jag göra tillsammans med min pojkvän. Det roligaste med fotografering är nog att redigera bilderna och att man får vara kreativ. En av mina största passioner är att resa och det gör jag alltid när jag bara har möjlighet. Jag var på utbyte i fyra månader på Bali förra hösten. Vi reste mycket runt omkring där och vi åkte också till Filippinerna. Efter utbytet åkte jag till Australien och reste runt där i tre veckor. Jag har planerat att fara snart tillbaka till Asien eftersom det var som en helt annan värld och det finns så mycket ännu att se. Samt att jag trivdes där så himla bra. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj, pojkvän och kompisar. Jag ser framemot sommaren eftersom det betyder bland annat långa och varma sommarkvällar, festivaler och villamys.


Hur tänker du kring din egen blogg och vad kommer den handla om? 

- Jag vill skriva en livsstilsblogg eftersom jag då kan skriva om allt jag brinner för och vad som händer i mitt liv. Jag vill skriva om vegansk mat, mode, skönhet, resande, träning och simpelt om min vardag. Jag vill dela med mig av mina passioner, tankar och värderingar i livet.

Vilka bloggar följer du och vad ska en bra blogg
innehålla? 

- Jag tycker att bloggar är intressanta att läsa och de är väldigt nödvändiga speciellt om du vill ha
tips om olika saker. Bloggar inspirerar mig och jag hoppas att jag kan göra samma med min blogg. Jag följer mest svenska bloggare: Kenza, Angelica Blick, Janni Delér, Lovisa Barkman och Andrea Hedenstedt. En bra blogg är ärlig och genuin. Jag tycker att en bra blogg ska innehålla bra bilder och flytande text och att man skriver om saker och ämnen man själv brinner för eftersom det är en sak som förmedlas till läsaren också. En bra blogg väcker diskussion och får människor och tänka men ändå på ett respektfullt sätt. Det är viktigt att man skriver från hjärtat.

Här kommer du till Lindas nystartade blogg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar