46573734 xl
Publicerad 6 november 2018 kl 03:09

Tips: 5 sätt att fira pappa

Fars dag närmar sig med stormsteg! Vill du fira din pappa eller en fadersfigur extra mycket i helg? Här kommer fem tips på saker ni kan göra tillsammans.

1. Kvalitetstid hellre än present

Det är bara att inse - många pappor uppskattar tid tillsammans mera än en present. När gick du senast på lunch med bara pappa? När tittade ni senast på film tillsammans? Överraska mannen i ditt liv med en upplevelse. Det behöver inte vara något extraordinärt, ibland räcker det med en stund på tumanhand. 

Tips: Bio, en långlunch, frukost på sängen, eller en traditionell filmkväll med popcorn och fredagsmys! 

 

2. Bjud på en riktigt farsdagsmiddag

Recept hittar du på vår systersajt Foodly! Vad tycker din pappa om för mat? Överraska med en ölburkskyckling, svamp- och baconpasta, eller grisburgare med guacamole!

 

3. Testa en ny aktivitet

Om din pappa tycker om att röra på sig, har Sevendays det bästa förslaget. Börja morgonen med frukost tillsammans och åk sedan iväg på ett äventyr. Han har aldrig spelat tennis tidigare - boka in en timme i tennishallen! Tycker han om gymträning? Testa på ett nytt gruppass tillsammans! Föredrar din pappa att sporta från bänken? Boka biljetter till en fotbolls- eller ishockeymatch! Spana in vika evenemang som händer i din hemstad och boka in pappa för en hemlig dag. 

 

4. Fira alla delade ögonblick 

Har du haft turen att ha pappa med dig länge, sitter ni säkert på många roliga ögonblick tillsammans. Rota fram gamla bilder, brev och kort och innan söndag. Ta sedan fram alltihop och gör en härlig nostalgitripp tillsammans.

 

5. Skriv ett tacksamhetsbrev

Det är lätt att inte uppmärksamma saker du är tacksam över i vardagen. Skriv ett brev till din pappa eller en man som betyder mycket för dig. Lista tio orsaker varför du är tacksam över just honom. Hur han får dig att känna, varför du behöver honom i ditt liv och varför han är den bästa pappan som finns. Att skriva ner saker du är tacksam över får dessutom dig själv på bättre humör! Testa! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar