52274867 2201242273525483 2140907928515772416 n
Publicerad 19 februari 2019 kl 13:22

Veckans blogg: Lugn & Rosvall

En högkänslig själv på en stor inre reda. Hon har precis börjat på ett nytt äventyr i livet och vi bloggläsare får följa med. Här får du lära känna veckans blogg lite bättre!

Vem är du och vad kan man läsa på din blogg?

- Jag är en högkänslig själ på en stor inre resa. I min blogg delar jag med mig av allt det jag upptäcker och lär mig längs vägen. Det blir en hel del andlighet, men också helt fötterna-på-jorden vardagsbetraktelser. Jag njuter av att använda orden för att måla upp verbala porträtt som utforskar vår verklighet i alla dess dimensioner.

Vad gör du när du inte bloggar?

- Just nu jobbar jag en hel del – dels som Venture Developer och dels som fristående konsult inom marknadsföring. Jag njuter av den stora variationen och de många möjligheterna, men samtidigt blir det stundvis mindre fritid. Så det gäller att ta väl vara på den lediga tiden! Jag fyller min fritid med kvalitetstid som tillbringas tillsammans med Henrik och hunden, gärna ute i naturen. Två gånger per månad är jag också volontär på en samlingsplats för unga tjejer. Förutom att lyssna och bara finnas till lär jag också ut yoga & meditation – jag är nämligen också utbildad yogalärare och mindfulnessinstruktör.

 

Vilka bloggar läser du?

- Just nu läser jag faktiskt mer böcker än bloggar. Men jag kan rekommendera både boken "Judgement detox" av Gabrielle Bernstein samt hennes blogg. Jag gillar också den nya bloggen på Yogagirl eftersom Rachel nyligen tagit in en hel del fler skribenter.

Vilket är ditt mest uppskattade blogginlägg?

- Många läsare uppskattade berättelsen om hur jag & Henrik träffades. Jag har också fått väldigt fin feedback för de inlägg där jag öppet och ärligt berättat om utmaningar jag överkommit, t.ex. inläggen som behandlade olika sorters skam. Jag tycker att det är oerhört viktigt att våga prata också om svåra saker – möta både skuggorna och ljuset inom oss.

 

Vad kommer man få läsa om inom snar framtid?

- I december 2018 packade jag, min man Henrik och vår hund Wilja ner hela vårt liv i en vit paketbil och flyttade från Vasa till Malmö. Det är en helt ny vardag som öppnat sig här, så flytten och det nya livet i Sverige – med allt vad det innebär – kommer nog att färga bloggen en del den närmaste framtiden.

 

Här kommer du till veckans blogg.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar