Artikel från
zUZEYvZ37taD En av frågorna i enkäten. Foto: Kati Hiekkanen
Publicerad 28 april 2021 kl 06:40

ENKÄT: Över 200 ungdomar har redan svarat – vi vill höra så många olika berättelser som möjligt

Över 200 ungdomar har svarat på enkäten om att vara ung i Svenskfinland 2021. Vi vill få in svar av så många olika människor som möjligt – svara därför du också!

Det spelar ingen roll om du är du tonåring, i tjugoårsåldern eller närmar dig 30-strecket. Vi vill få in så många svar av så många olika åldersgrupper som möjligt. 

I satsningen "Ung 2021" vill vi höra berättelser av ungdomar i Svenskfinland, både via en enkät och en skrivtävling. Svarstiden för enkäten går snart ut, så passa därför på att ge dina svar i dag.

Foto: Kati Hiekkanen

"Var livet lättare för 20 år sedan?". Här är två av svaren som kommit in.Över 80 procent av de som hittills svarar uppger att de fördriver tiden med att hänga på sociala medier, medan många också uppger just sociala medier som en stor stressfaktor. Hur påverkas ditt liv, dina drömmar och dina framtidsplaner av den moderna tidens största pandemi? Känner du att din ungdomstid går förlorad eller har du upptäckt nya sidor av dig själv och stortrivs med världen så som den ser ut nu?Svara på vår undersökning. Du hittar den här.

HSS Media och Förlaget ordnar en skrivtävling för ungdomar i Svenskfinland. Foto: Cecilia Lassus

HSS Media och Förlaget ordnar en skrivtävling för ungdomar i Svenskfinland.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar