Artikel från
15a1d8695d47fce9e2b2107817b4b574 Daniel Radcliffe kommer att medverka i nya specialavsnittet av "Unbreakable Kimmy Schmidt". Arkivbild. Foto: Vianney Le Caer/AP/TT
Publicerad 13 juni 2019 kl 23:00

Daniel Radcliffe med i "Kimmy Schmidt"

Brittiske skådespelaren Daniel Radcliffe kommer att vara med i det nya interaktiva "Unbreakable Kimmy Schmidt"-avsnittet, rapporterar Variety. Vad för slags roll som Harry Potter-stjärnan ska spela är inte känt, men enligt Netflix ska filmen utspela sig i tre amerikanska delstater, när Kimmy Schmidt försöker hinna till sitt bröllop i tid.

Jon Hamm kommer att reprisera sin roll som den onde pastorn som hållit Kimmy och flera andra kvinnor fångna i en underjordisk bunker. Sedan tidigare står det klart att Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burges och Carol Kane gör sina respektive roller på nytt.

Precis som med "Black mirror"-filmen "Bandersnatch" så ska tittaren kunna påverka handlingen i avsnittet. "Unbreakable Kimmy Schmidt" hade premiär 2015 och är skapad av Tina Fey och Robert Carlock. Den fjärde säsongen av den hyllade serien tog slut tidigare i år och specialavsnittet väntas få premiär 2020.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar