Artikel från
7059f6748e6359607422dfc3765073cb Meghan, hertiginna av Sussex, har skrivit ett avtal med Disney, uppger The Times. Arkivbild. Foto: Daniel Leal-Olivas/AP/TT
Publicerad 12 januari 2020 kl 06:55

Meghan gör speakerjobb för Disney

Meghan, hertiginna av Sussex, har åtagit sig att låna ut sin röst till ett speakerjobb för ett ännu okänt Disneyprojekt, rapporterar Deadline. I gengäld kommer företaget att donera en okänd summa till projektet "Elephants without borders" vars syfte är att rädda utrotningshotade elefanter.

Kontraktet skrevs på innan prins Harry och Meghan gick ut med beslutet att de drar sig tillbaka som "seniora" medlemmar av det brittiska kungahuset. I parets uttalande i samband med beskedet uppgav de att de ville arbeta för att bli ekonomiskt oberoende i framtiden.

Brittiska The Times, som först publicerade uppgifterna om avtalet med Disney, uppger inte varifrån informationen om projektet kommer. Inte heller Meghan eller Harry har uttalat sig.


Beslutet att de unga kungligheterna drar sig tillbaka verkar inte ha varit förankrat hos drottning Elizabeth. Nu rapporterar flera brittiska medier att drottningen har kallat till ett familjemöte på måndagen för att diskutera situationen och parets framtid.

Mötet ska hållas på det kungliga godset Sandringham. Förutom drottningen ska prins Charles, prins William och prins Harry närvara.

Harrys hustru Meghan befinner sig i Kanada och väntas delta via telefon om tidsskillnaden tillåter.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar