Sevendays erbjuder tjänster i medieproduktion, marknadsföring och sociala medier.

 

Influencer marketing

På Sevendays har vi specifikt utvalda och erfarna influencers i vårt nätverk. Vi sammanför ditt företag med en matchande influencerprofil utifrån dina visioner, går igenom vilka mål ni har och sammanställer en rapport över det innehåll som skapats. Samarbetet lyfts även på Sevendays egna plattform. Influencer marketing är en växande och mest effektiva marknadsföringsstrategier som kan fungera som ett komplement till din övriga marknadsföring. 

Evenemang 

Vill ditt företag få bättre spridning på sociala medier? Behöver du en push för en ny produkt eller koncept? Vi hjälper dig att ordna ett lyckat evenemang och bjuder in bloggare och influencers från din närhet! Tillsammans skräddarsyr vi programmet för ditt event och ser till att kvällen i verkliga livet blir lika lyckat online.

Sponsrade blogginlägg

Vi erbjuder olika typer av synlighet på vår startsida och på bloggarna. Vi sammanför ditt företag med rätt typ av bloggare och hjälper till med upplägg, marknadsföring och ser till att samarbetet får maximalt med spridning. Med ett sponsrat blogginlägg på en av våra bloggar når du ut till rätt målgrupp med kvalitativt och trovärdigt innehåll. 

 

Några av våra fantastiska kunder:

vasa rgb v01Aesthete skin BeautyEspenAUKIA logo MV2

NLP logo black transparent

 atopik logo 2

Skarmavbild 2020 07 16 kl. 15.42.54

Leeni DesignNiska logo bara text 01saluhallen logo 2
Logo restaurant HEJM vit

Skarmavbild 2020 07 16 kl. 15.42.47

Strampen

Easyfit vanha2

vasadjurcentrum

Prisma sloganilla rgb RU 01

arkiLIVING logo liggande

Unishirt

Bernys

VASEK logo pysty

KPO logo 01

 

 

Mera information och prisuppgifter får du från vår försäljare Jennifer Lundberg på jennifer.lundberg@hssmedia.fi

 

 

Ansvar

Alla bloggare, poddare och influencers är själva juridiskt ansvariga för allt material som de publicerar; både text, bild, video och ljud. Den som kommenterar en blogg är juridiskt ansvarig för det man skriver. HSS Media är inte juridiskt ansvarig för innehållet i bloggarna. De åsikter som förs fram i bloggar, poddar och sociala medier är helt och hållet bloggarens, poddarens eller influencerns egna åsikter, inte HSS Medias.