Sevendays erbjuder tjänster i medieproduktion, marknadsföring och sociala medier.

 

Några av våra fantastiska kunder:

Aesthete skin BeautyEspenAUKIA logo MV2

NLP logo black transparent

 atopik logo 2

Leeni DesignNiska logo bara text 01saluhallen logo 2

Strampen

Easyfit vanha2

vasadjurcentrum

Unishirt

Bernys

VASEK logo pysty

 

Evenemang 

Vill ditt företag få bättre spridning på sociala medier? Behöver du en push för en ny produkt eller koncept? Vi hjälper dig att ordna ett lyckat evenemang och bjuder in bloggare och influencers från din närhet! Tillsammans skräddarsyr vi programmet för ditt event och ser till att kvällen i verkliga livet blir lika lyckat online.

Digital marknadsföring/Sociala medier

Med hjälp av digital marknadsföring kan olika typer av innehåll och reklam riktas till olika målgrupper, såväl lokalt som globalt. Våra experter optimerar den digitala marknadsföringen och skräddarsyr ett paket som passar dig. Vårt kunnande kring algoritmer, pixlar, sökmotorsoptimering och analysverktyg hjälper att skapa kostnadseffektiv reklam.

Sponsrade blogginlägg

Vi erbjuder olika typer av synlighet på vår startsida och på bloggarna. Vi sammanför ditt företag med rätt typ av bloggare och hjälper till med upplägg, marknadsföring och ser till att samarbetet får maximalt med spridning. Med ett sponsrat blogginlägg på en av våra bloggar når du ut till rätt målgrupp med kvalitativt och trovärdigt innehåll. 

Influencer marketing

På Sevendays har vi specifikt utvalda och erfarna influencers i vårt nätverk. Vi sammanför ditt företag med en matchande influencer-profil utifrån dina visioner, går igenom vilka mål ni har och sammanställer en rapport över det innehåll som skapats. Samarbetet lyfts även på Sevendays egna plattform. Influencer marketing är en växande och mest effektiva marknadsföringsstrategier som kan fungera som ett komplement till din övriga marknadsföring. 

Advertorials

Tillsammans med vår medieproducent jobbar vi fram en redaktionell text med bra storytelling, tydlig helhetsbild och professionella bilder. En välskriven advertorial kan ni använda både på egna kanaler samt på Sevendays som en nyhet.

Mera information och prisuppgifter får du från vår försäljare på rebecca.sjoblom@hssmedia.fi

97726F2E 400F 4926 9D54 381F21AB02CA

 Rebecca Sjöblom, Medieförsäljare
+ 358-40-8483680 

Ansvar

Alla bloggare, poddare och krönikörer är själva juridiskt ansvariga för allt material som de publicerar; både text, bild, video och ljud. Den som kommenterar en blogg är juridiskt ansvarig för det man skriver. HSS Media är inte juridiskt ansvarig för innehållet i bloggarna. De åsikter som förs fram i bloggar, poddar och krönikor är helt och hållet bloggarens, poddarens eller krönikörens egna åsikter, inte HSS Medias.